DJ Delight

Sinds oktober 1986 ben ik op deze aardbol te vinden. In mijn jeugd heb ik veel gedaan met muziek, zoals het rammelen op oude prullenbakken en pannen.
Vanaf mijn 15e ben ik bezig met het draaien en de muziekapparatuur die daarbij hoort. Het begint altijd klein en af en toe mocht ik dan ergens draaien maar inmiddels is het een echt goedlopende hobby geworden die ik vaak ten gehore mag brengen.

Eigen mixes maken van verschillende nummers is tegenwoordig een bezigheid die ik naast het draaien doe. Deze mixes draai ik tijdens mijn optredens, maar ook maak ik mixes voor zangers en dansgroepen. Of het dan gaat om R&B, smartlappen of club/house, met elk genre heb ik inmiddels mijn ervaringen opgedaan en niet zonder succes.

Inmiddels heb ik op de meest uiteenlopende feesten gedraaid en mijn andere muzikale kunsten ten gehore kunnen brengen. Van de carnavalstent tot discotheken in Amsterdam, Leeuwarden en Zaal Dijk te Lemele. Van bruiloften tot kinderdisco’s en van rockfeesten tot jaren 70’s party’s.

Tegenwoordig kiezen ook veel bruidsparen voor een dj in plaats van een band. Als dj ben je minder afhankelijk van een bepaald reportoire en kun je altijd goed inspelen op de wensen van de gasten. Soms kun je een hele avond voortijdig doorspreken, maar zal de reactie van alle gasten op de avond zelf bepalen welke muziek ik grotendeels draai. Het moet uiteindelijk wel een groot feest worden!

Inmiddels een allround dj dus en wie weet wat de toekomst nog brengt……..

 

Naast mijn eigen drive inn show, ben ik resident dj bij Explosion Festival in Ommen. Elk jaar in de zomervakantie is er een woensdagavond waarop alle dance-liefhebbers kunnen genieten van lokale dj’s, maar ook elk jaar weer enkele landelijke namen. Tijdens deze festivals draai ik samen met vriend en dj Mister Fuzz. Samen doen we ook naast Explosion andere feesten. Kijk voor meer informatie en foto’s op www.explosionfestival.nl